/**/

DJ-ing

Jag har jobbat som diskjockey sedan 1982, först i studentsammanhang och från 1984 professionellt på diverse olika nattklubbar i södra Sverige. Jag var även med och grundande Radio AF vilket på den tiden var mer kopplat till DJ:andet än i dag.

Som mest har jag haft 150 spelningar per år. På historiksidan finns en lista på de nattklubbar som jag jobbat på. Sedan år 2000 när jag tog en anställning har jag övergått till företagsfester och liknande.

Boka

Är jag bara ledig spelar jag gärna på din tillställning. Kontakta mig via kontaktformuläret.

 

Vanliga frågor

Vad kostar det och vad ingår?

5.500:- +moms i sydvästra Skåne. Då ingår allt; Ljudanläggning för dansgolvet med enkelt discoljus, uppsättning och kontroll av denna innan middagen samt en otroligt rutinerad DJ!

Femtu... Är det inte dyrt?

Nej. Det är tvärtom billigt för att DINA gäster skall ha hejlöst roligt på dansgolvet natten lång!

Hur länge spelar du?

Så länge ni orkar dansa! - OK, när det endast återstår 3-4 par på golvet är det ett tecken på att det börjar bli dags att stänga...

Spelar du även bakgrundsmusik under middagen?

Nej. Ett DJ-jobb är som att springa en halvmara, man måste ladda innan och se till att ha en formtopp när det skall dansas. Det är bara dumt att bränna DJ:ns energi redan innan dansen börjat....

Tar ljudanläggningen stor plats?

Högtalarna bör sättas upp innan middagen, dessa kräver en golvyta på 50x50cm (per högtalare). Övrig utrustning kan vara nerpackade innan dansen med kräver uppsatta en golvyta på 2,5 x 2,5 m.

2020  P.O Olsson Innovation AB   globbers joomla templates